Thursday, October 02, 2008

Oh dit wordt zo leuk!/Oh, this is gonna be so much fun!

Het is alweer vijf jaar geleden dat Maya startte met ScrapbookGraphics. En dat moet natuurlijk gevierd worden! Vandaar dat het komend weekend, vanaf morgen eigenlijk al, groot feest is op de ScrapbookGraphics site. Wat hebben we te bieden? Nou, een heleboel coupons en sales natuurlijk, maar ook kan er heel veel gechat worden. Kom een langs en wip binnen in de chatroom, want daar wordt werkelijk met cadeautjes gegooid!
Als je het niet aandurft, zeg dan gewoon dag en doe het wat langzamer aan. Dat helpt echt. Ik heb een keer een chat gedaan en dat was hectisch, maar toen ik merkte dat het langzamer net zo leuk was, vond ik het toch eigenlijk helemaal niet meer zo erg. Affijn, altijd even wachten tot de cadeautjes worden uitgepakt. Soms moet je er wat voor doen.

Ook zijn er leuke challenges op het forum. Nou ja, vergeet zeker niet even langs te komen, zou ik zeggen. O ja, en voordat ik het vergeet, de chat is in het Nederlands! (eh, voornamelijk) Leuk he?

Zoals je ziet geef ik zelf maar liefst 30% korting. Het lijkt niet echt veel, maar bedenk wel dat ik echt mijn HELE collectie voor 30% minder verkoop, óók de angel use policy! Het is maar dat je het weet.

(Eng.):
Join the pajama party @ ScrapbookGraphics this weekend. Oh, we're going to have so much fun this weekend! Starting on friday our entire site will be in Pajama Party style, because of the 5th anniversary of the site YAY! So come to our studio's, our chats and our challenges and see what we can do for you! Come party with us!
As you can see I have 30% off the entire weekend, and a lovely freebie at the chat (7 a.m. on Saturday)
Think about it: even the Angel use policy is 30%! off!!!!! Isn't that great? So, talk to you on Saturday!

Grtz.,
Berna

No comments: